Våra tjänster

Saleby Bulk & Tank AB erbjuder all slags reparation på ditt fordon och byggnationer samtförsäljning av nya tank- och bulkfordon allt enligt dina önskemål. Försäljning av Feldbinder och kompressorer från CVS och GHH eller kompletta lösningar från RTI.

Överflyttningar

Vi kan erbjuda vårt kunnande vidöverflyttningar av befintliga byggnationer som bulk, tank, skåp, flak m m. SBT har väl anpassade lokaler för just denna typ av arbete. I samband med en överflyttning kanske reparation ska utföras och då går vi igenom detta tillsammans.

Kompressorer

Saleby Bulk & Tank AB erbjuder kompressorer från CVS och GHH eller kompletta lösningar från RTI.

Reparationer

Saleby Bulk & Tank erbjuder all slags reparation på ditt fordon och byggnationer. Reparation av tryckkärl rostfritt samt aluminium.

Utrustning

SBT kan montera den utrustning som du önskar och tillsammans tar vi fram produkter för just ditt behov: gångbord, v-lådor, hydraulik med mera.

Reservdelar

Vi kan erbjuda dig ett stort utbud av reservdelar för bulk- och tanktransporter. Sortimentet täcker ett brett område och vi strävar efter att ha korta leveranstider.

Om det är något du saknar - Ring oss så hjälper vi till!

Fler tjänster

Vi erbjuder många fler tjänster än de som visas ovan! Ladda ner vår företagspresentation!

A man that is welding
Address:
Saleby
531 93 Lidköping

Kontakt:
0510-53 01 61
info@sbtab.com
Öppettider:
Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00
Fredag 07:00 - 14:30
Lunch 12:00 - 12:40

ORG. NR: 556652-3055
© 2022 Saleby Bulk & Tank AB.
Länkar / Dokument
Genom att klicka på "Acceptera alla kakor" godkänner du att kakor sparas på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser.