Feldbinder

Kompressorer

Om CVS

RTI grundades 1988, och under åren har de samlat på sig en gedigen erfarenhet som specialiserad organisation inom utveckling, tillverkning och montering av transportinstallationer. Tack vare deras kunskap och erfarenhet erbjuder de inte bara skräddarsydda lösningar, utan de kan också garantera kvaliteten på dessa lösningar.

Vi är stolta över att vara partner med CVS för Sverige.

Om CVS

CVS engineering GmbH producerar kompressorer och vakuumaggregat som är specifikt designade för installation i fordon - främst lastbilar och tåg.Deras in-house produktion med innovativ maskinteknik, 3D-mätteknik och högautomatiserade bearbetningscentraler möjliggör speciella produktionsfördelar och flexibilitet för dem.

Detta gör det möjligt för dem att säkerställa kvaliteten och användbarheten hos alla komponenter samt att reagera snabbt och individuellt på nästan alla kundförfrågningar.De distribuerar sina högkvalitativa produkter - tillverkade i Tyskland - över hela världen direkt och genom sina kompetenta partners. Företaget är certifierat enligt DIN ISO 9001 och DIN EN 15085-2 och har blivit kvalificerat som leverantör av olika OEM:er inom järnvägsområdet.

Installation

En lastbilsmontad kompressorinstallation är monterad på passagerarsidan av lastbilen. Installationen är tillverkad av aluminium med en polyesterhuv, som enkelt kan öppnas med hjälp av snabbkopplingslås och är klädd med internt, högkvalitativt, ljudisolerande material.

Tekniska Dokument

CVS SKL 1200 C

CVS SKL LS 700 1100

Kontakta oss

Vad behöver du?

Få en offert
Genom att klicka på "Acceptera alla kakor" godkänner du att kakor sparas på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser.