Om oss

Med över 50 års erfarenhet är vi stolta över att vara erkända för vår kompetens och pålitlighet

Vilka vi är

Välkommen till Saleby Bulk & Tank AB - er pålitliga partner inom tank- och bulkfordon sedan mer än 50 år tillbaka.

Vi är ett familjeföretag med en lång och stolt historia inom branschen. Grundat av Ebbe och Stig Falk, har vi under årtionden utvecklat oss till specialister inom tank- och bulkfordon samt deras funktion, ombyggnader, överflyttningar och kompressorer.

EST. 1959

Vår Historia

Med över 50 års erfarenhet är vi stolta över att vara erkända för vår kompetens och pålitlighet. Att hålla jämna steg med branschens utveckling har alltid varit en av våra prioriteringar. Det är en del av vårt DNA att ständigt sträva efter förbättring och innovation för att möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

År 2004 övertogs ledningen av Niklas Falk och sedan dess har vi fortsatt att driva företaget med samma dedikation och engagemang för att leverera högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder.

Vår verkstad

I vår väl anpassade verkstad har vi skapat en optimal miljö för att möta de krav och behov som vår verksamhet kräver. Med årtionden av erfarenhet och expertis i bagaget har vi skapat en verkstad som är skräddarsydd för att hantera alla aspekter av tank- och bulkfordonsunderhåll, ombyggnader och reparationer.

kontakta oss

Vad behöver du?

Få en offert
Genom att klicka på "Acceptera alla kakor" godkänner du att kakor sparas på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser.