Feldbinder

Kompressorinstallationer

Om RTI

RTI grundades 1988, och under åren har de samlat på sig en gedigen erfarenhet som specialiserad organisation inom utveckling, tillverkning och montering av transportinstallationer. Tack vare deras kunskap och erfarenhet erbjuder de inte bara skräddarsydda lösningar, utan de kan också garantera kvaliteten på dessa lösningar.

Vi är stolta över att vara partner med RTI för Sverige & Norge.

EST. 1988

Rti's historia

RTI grundades 1988 av Bennie Rouwhorst i en skjul på Roldersweg i Zieuwent. Efter ett år flyttade företaget till en hyrd byggnad på Galileistraat i Lichtenvoorde. Företaget växte snabbt ur denna plats, och RTI köpte flera tomter i det nya industriområdet nära Albert Schweitzerstraat i Lichtenvoorde. Det nya kontoret och den första fabrikshallen byggdes på den första tomten 1991. Under 90-talet byggdes även byggnader på de andra tomtarna.

År 1994 utökades byggnaden med en andra hall, och några år senare, 1998, byggdes den tredje och fjärde hallen, samt en andra kontorsvåning. Året efter, utsågs Manfred Harbers till direktör för RTI, och över ett decennium senare, 2011, anslöt sig Han och Norman, båda söner till Bennie, till styrelsen. Efter renoveringen av kontoren 2016 lades den femte och hittills sista hallen till byggnaden 2017, vilket resulterade i en total yta på över 3000 m². Vid det här laget har RTI varit din kompressorspecialist i över 30 år.

Installation

En lastbilsmontad kompressorinstallation är monterad på passagerarsidan av lastbilen. Installationen är tillverkad av aluminium med en polyesterhuv, som enkelt kan öppnas med hjälp av snabbkopplingslås och är klädd med internt, högkvalitativt, ljudisolerande material.

Tekniska Dokument

RTI CVS SKL1200

RTI CVS-Siloking-700-1100

RTI Stationair 55-75kW

Kontakta oss

Vad behöver du?

Få en offert
Genom att klicka på "Acceptera alla kakor" godkänner du att kakor sparas på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera webbplatsanvändning och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser.